Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Operace #657

    admin
    Key Master

    Ani nevim. Den před tím byla na procházce a další den začala kulhat, tak jsme jeli na veterinu.

    in reply to: Operace #647

    admin
    Key Master

    Tak jak to vypadá s Amirkou? Už to jsou tři dny a stále nic……My jsme zase byli u veterináře s Kessinkou, protože se jí ulomil drápek a tak kulhá a třikrát denně na to dostává manganistan a ještě další sprej, aby se to lépe hojilo. To se jí vůbec nelíbí, takže když mě vidí se sprejem v ruce, tak se hned pokouší o útěk. Takže máme docela veselo :-)

    in reply to: NAŠE PRVNÍ ÚSPĚCHY #136

    admin
    Key Master

    My se snažíme nacvičit chůzi u nohy se dvěma psy. S jedním velkým, který chce být všude první a s druhým malým, který s všemu diví a všechno si chce očuchat. No nejlepší je jít ve dvou. Pak se to nechá. Jinak „sedni“ zvládá už docela dobře, ale je fajn doplnit ten ústní povel gestem rukou, to ti pejsci vnímají daleko lépe. Aisha je krásná jako všechna ostatní štěňata a svádí to k tomu, všechno jí prominout. Není to ale dobře. Až vyrostou, budou se zvládat hůř. Proto je potřeba pochopit, co se v té jejich dušince odehrává. Nám v tom dobře pomáhá knížka Rudolfa Desenského „Jak poznat psí duši“. Stojí za to si ji přečíst. A když se budete trochu snažit, najdete její digitální podobu i na Internetu.

    • This reply was modified 12 years ago by  admin.
    Attachments:
    1. P1180017a
    2. P1170849a
    3. P1170860a
    4. P1170829a
    in reply to: naše Aisha/lady růžovka #106

    admin
    Key Master

    Zdravíme do Karlových Varů a děkujeme za příspěvek. Máme radost, že jste s Vaší novou čtyřnohou společnicí spokojeni, a těšíme se i na slibované video.
    U nás se teď věci odehrávají ve znamení „revoluce“, protože máme jeden pelech a 2 pejsky… takže jsme dnes z obou museli udělat bezdomovce v rámci tunningu pelechu. Došlo i na vymalování – stěny bělely, psi černali, protože venku je psí počasí a plno bláta.
    Také připojujeme fotku našeho chlupatého „bezdomovce“ – po celodenní pomáhání takřka upadla do komatu :D

    Attachments:
    1. P1170779a
    in reply to: První den štěněte v novém domově #61

    admin
    Key Master

    No a jestli chcete připojovat fotky, musíte se zaregistrovat. To uděláte tak, že úplně dole vlevo zvolíte registraci, zadáte mail a přihlšovací jméno. Na mail Vám přijde heslo, které si pak můžete v profilu změnit. Poperte se s tím. A toto jsou naše zbylé cácorky ….

    Attachments:
    1. web_P1170689
    in reply to: První den štěněte v novém domově #15

    admin
    Key Master

    Sem můžete vkládat poznatky z prvního dne

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)