Fórum Chovatelské stanice Z Jílníku Forums Fórum CHS Z Jílníku První den štěněte v novém domově

Tagged: 

This topic contains 15 replies, has 7 voices, and was last updated by  Mariadeawl 5 years, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #15

    admin
    Key Master

    Sem můžete vkládat poznatky z prvního dne

    #59

    Helena Víchová

    Dobrý den,
    první den respektive první noc, kdy jsme si přivezli domů naší Alishu(my jí říkáme Amy)proběhlo celkem v pohodě. Amy vůbec nekňučela a ihned adoptovala našeho staršího syna Tomáše za svoji „náhradní matku „.Druhý den v sobotu už dováděla a na svoji „původní rodinu “ si ani nevzpomněla. Horší už to bylo dnes ráno, kdy jsme museli do práce a děti do školy. Hned po probuzení zjistila, že je něco jinak a hlídala si nás, kam jdeme, co děláme …. když jsme zavřeli dveře od bytu, dala se do strašného pláče, co jsme jí to udělali, že jsme ji tam nechali. Starší syn nakonec zrušil odpolední vyučování ( důvod – jde k lékaři , protože nám všem bylo jasné, že než si Amy zvykne na náš denní režim, tak si s námi sousedé asi užijí :-) Nezbývá, než doufat, že i sousedé to budou brát s nadhledem.

    #60

    Aleš Vojtěch

    To náš syn si ve škole zrušil celé pondělí, protože ty dvě cácorky, co nám zůstaly, se cítí nějak nesvé. Naštěstí přijela malá neteř Hanička, tak je zasypala hračkami a ony usnuly. Děkujeme za příspěvek, dáváme červený puntík nebo malé bezvýznamné plus za příspěvek ještě před oficiálním zveřejněním fóra :-)

    #61

    admin
    Key Master

    No a jestli chcete připojovat fotky, musíte se zaregistrovat. To uděláte tak, že úplně dole vlevo zvolíte registraci, zadáte mail a přihlšovací jméno. Na mail Vám přijde heslo, které si pak můžete v profilu změnit. Poperte se s tím. A toto jsou naše zbylé cácorky ….

    Attachments:
    1. web_P1170689
    #64

    PAVEL
    Member

    První den i noc našeho Argiho proběhla nad očekávání dobře.I cestu domů
    (do Domažlic)jsme zvládli na jedničku.Pelíšek v boudě si natolik oblíbil,že v něm bez problémů a kňučení spí od první noci.Zatím je to naše zlatíčko.

    #65

    PAVEL
    Member

    Ještě posíláme aktuální fotku našeho mazlíka.

    #66

    Kuba
    Member

    Maximální velikost souboru při vkládání je jen 1 mega, víc vám to nevezme. Takže větší fotky je potřeba zmenšit. Umí to třeba ACDsee – zmenší se rozměr v pixelech a tím celková velikost.

    #67

    Michaela
    Member

    Zdravím, první den v novém domově našeho Coudyho (Arona alias Bucifálka)proběhl dobře, po cestě domů mu bylo trochu špatně, ale zvládl to. Zpočátku nechtěl vůbec vkročit do domu, ale po chvíli se otrkal a začal prozkoumávat. První dny to bylo hodňoučké štěněcí miminko, zato dnes se projevil v plné síle, čím déle je u nás, tím větší je to rošťák, psí hračky už ho omrzely a hryže vše, co mu přijde pod čumák, nejlepší jsou hračky našich dětí. Co se týče nocí s Coudíkem, je to boj, spí s námi v posteli, to nám nevadí, ale celou noc cestuje, je mu strašné vedro, na zemi spát nechce, několikrát se vzbudí a chce si hrát. Na druhou stranu dopoledne, když jsme v práci je naprosto vzorný, nekňučí a spinká. Je to náš rozkošník.

    Attachments:
    1. 6
    #69

    Ales
    Member

    Počet fotek není omezen, při vkládání stačí stisknout „Add another file“. Není to úplně česky, použili jsme hotový produkt a není to úplně ono, ale snad to bude stačit …

    #70

    Ales
    Member

    A abych to dokázal, přikládám fotky Coudyho/Bucifálka, které původně autorka přiložit chtěla, za ni, protože by bylo škoda, kdyby se o takové krásné fotky nemohla podělit s ostatními.

    Attachments:
    1. 3
    2. 4
    3. 1
    4. 2
    #75

    Ales
    Member

    Tak a teď jsem zjistil, že omezení je, jen 4 fotky k příspěvku.

    #76

    Amira

    Zdravíme psí rodinu. Amirka – zelená fenečka je dračice, zahradnice, kadeřnice,trhač, mazlík, zlatíčko v jedné psí osobě. První den byla přesně jako Bucifálek, ale pak získávala na jistotě a ted je jí plný dům i zahrada. Děti přijla za své sourozence a pěkně je masí. Paničce neustále tahá za vlasy a kluky kouše všude kde to jde. Nejzajímavější je pro ní naše Micinka, která je z ní vyděšená, ale přitom moc zvědavá. Včera když panička zachranovala Amirčiny oči před drápky Micinky za odměnu se jí Micinka pěkně hluboko zakousla do ruky. Ted doufá, že bude vše bez komplikací. Jinak celá naše rodina lehla a tak na fenečku nemáme moc sil. Těšíme se až bude oočkovaná a budeme s ní chodit ven poznávat svět. Fotky musím stáhnout z fotáku a pak se pokusím je vložit.

    #78

    Ales
    Member

    Nám dnes odjela poslední fenečka a naše Červenka zůstala s Kessie sama. Tak jsme je se ženou obě vzali na krátkou procházku. Ale opravdu jen krátkou, protože jsme ji i tak museli poponášet. Když ale koukala, jak Kessie šmejdí u břehu rybníka, hned by skočila za ní. Ale to jsme jí zatím nedovolili. Přejeme brzké uzdravení.

    #79

    Radka
    Member

    Zdravíme, náš Arvinek se projevuje úplně stejně,jako všichni ostatní. První den jsme si mysleli,že máme to nejhodnější štěňátko na světě,druhý den z se z něj stal malý průzkumník a po pár dnech je to pěkný rošťák a živel :-) ale je to náš miláček

    #1119

    MonikaNah

    Hello there guys! I absolutely want to get the Monaco White Tulip Babydoll Set from http://bunnybisous.com ;) Has anyone used this business before?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
Reply To: První den štěněte v novém domově
Your information:





<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>