This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Amira 11 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1035

    Ales
    Member

    Takže dnes jsem objevil kapky krve na podlaze v kotelně a v domnění, že hárá Kessie, jsem ji prohlédl – a nic. Nezdálo se mi pravděpodobné, že by hárala „malá“ Aisha – ale opak je pravdou ! Téměř přesně na 11 měsíci je dospělá!

    #1036

    Amira

    Zdravím dospělou ségru. Co to s ní dělá? My jsme dnes byli na cvičáku a moc jí ti klučičí zlatáci očichávali přirození. Zatím,ale žádné viditelné známky po hárání. Jinak na výstavu do Brna se zatím nechystáme. Koncem února se chystáme na rtg kyčlí a v červnu na tábor kde se dají udělat OVVR. Odkaz: http://www.vycvikretrieveru.cz sem docházíme na cvičák. Otazkou je jestli se do té doby naučí Amira základní poslušnosti atd. Ona je ted v pubertě a dělá si ze mě srandu. No a to období kdy jsem měla šanci s ní v pohodě pracovat jsem promarnila. Moc si přeji aby jsem to dohnala. Jinak je velice chytrá, učenlivá, ale ještě jsem se nenaučila jak jí to naučit a společně to vyladit.

    Jinak jsme za Karla S. také. Tak snad nám kníže bude vládnout. Všichni rozumní ho musí volit!!!! Tak budte rozumní jako my:)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: První hárání
Your information:





<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>