This topic contains 7 replies, has 5 voices, and was last updated by  Amira 11 years, 6 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #85

    PAVEL
    Member

    Dnes jsme šli s Argim okouknout našeho pana doktora.Máme za sebou další
    očkování.Také jsme se vážili a můžeme se pochlubit váhou 9 530g.Je vidět,že našeho rošťáka nešidíme.I z našeho Argiho se vyklubal pěkný čertík.Zahrada je vzorně vypletá,mech mizí i bez chemického postřiku.Zdatně jsme vyndali dvě klíšťata(za dvě dobrůtky to šlo jako po másle).
    Pejskům pac a pusu a páníčkům přejeme pevné nervy.

    #87

    Ales
    Member

    Zdravíme z Býště. Chválíme 9,53 kg, ovšem naše „něžná laňka Aisha“, když si včera vlezla na váhu u veterináře, měla lehce přes deset. Ale minimálně půl kila dělal obojek a těžký pohled na tu váhu. Dostala očkování a chladně ignorovala pamlsek darovaný veterinářem na usmířenou. Nevíme už kdo přesně to dovezl, ale „jede“ jenom na sušené maso, které dostala Kesina za štěňata. Do témata Hry a proměny jsem umístil odkaz na pěkné video. Jinak fotka se nevložila, protože byla velká. Omezili jsme velikost na 1024 kB. Další možnost je založit album na některém z veřejných webů (např. picasaweb/google.cz a hodit sem odkaz.

    #91

    Radka
    Member

    I náš Arvinek navštívil v úterý pana doktora.Vážíme 9,10 kg a injekci vůbec nezaregistroval, nejvíc ho zajímala sestřička a piškot.O víkendu jsme postavili Arvinkovi krásnou boudičku s výběhem,ale vyvedl nás rychle z omylu, že by snad bydlel sám venku,proto jsme dnes pořídili branku mezi dveře,aby nám nechodil do obýváku, tak uvidíme, jak dlouho vydrží ji nepřeskočit:-) Zdravíme všechny a připojujeme fotky

    Attachments:
    1. Arvinek
    2. Arvin
    #97

    Amira

    Zdravíme psí rodinku, sušené maso Keška dostala od nás:) Tak je na tom chudák stejně jako každá máma – odměna za děti padne dítěti:)Také hlásíme přes 9,5kg. Očkovanda proběhla v pohodě, ale při cestě zpět Amira v autě zvracela. Když se koukáme na naší psí dračici, roste nám před očima, hlavně se jí pěkně protahují nohy. Zuby má stále ostřejší a chut ke kousání neomezenou. Co ovšem nemáme pod kontrolou jsou loužičky, i když Amču vystrčíme ven po 15 minutách vkročí domů a šup už je v kuchyni louže. Když se zadaří tak si za dveřmi zaštěká a chce domů. Moc jsme si jí rozmazlili venku se jí moc nelíbí. Jinak podotýkám, že sourozence má Amča moooc pěkné. Zdravíme Kešku, lidskou maminku, celou její smečku a vás sourozence.

    #108

    SvobodaV
    Member

    Dobré odpoledne

    my jsme byli také s naší Alishou u veterináře na první kontrole před 14 dny. Váha byla 9.5 kg a úspěšně jsme absolvovali očkování. Bohužel jsme také dostali informaci od pana doktora, že má Alisha nejspíš kožní plíseň. Je pravda, že bříško měla tmavé už od chvíle, kdy jsme ji poprvé viděli v Býšti, a tak jsme tomu nevěnovali potzornost. Ale pan doktor nás upozornil, že to není zdravá pokožka, že má být hladká a růžová a naše Alisha má pokožku na bříšku hrubou a tmavou. Dostali jsme tedy speciáolní přípravek ( šampón ) kterým ji musíme 3x týdně koupat a odhadovaná doba léčby je 3-6 měsíců:-(
    Jinak je Alisha velmi živá a hravá, překousala nám kabely od domácího kina:-) překousala nám banánovník:-)a velmi ráda si hraje a neustále se snaží všude brousit svoje zoubky.

    Fotečky pošlu dnes večer:-)

    #109

    SvobodaV
    Member

    Tak posíláme pár foteček naší Amy ( ALISHA )

    Attachments:
    1. DSC_0601
    #115

    Ales
    Member

    Dobrý večer, tak to je komplikace, ale černá nebo tmavá barva na bříšku určitě není na závadu, je jen mírou množství pigmentu v pokožce. Pro ilustraci přikládám fotku naší Aishy z dnešního dne. Je ovšem fakt, že na omak je její bříško krásně teploučké a hladké. Rovněž Kessie má bříko sice malinko světlejší, ale také do černa. Nikdy jsem se s plísní u psa nesetkal, tak jsem si našel článek, který mě dost vyděsil http://www.hafici.cz/clanky/psi-nemoci-6/kdyz-pejska-trapi-kozni-plisen-5055/ . Píšou tam, že plíseň je nakažlivá a může se dokonce přenést i na člověka. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ostatní, protože štěňata spala na jedné hromadě. Máte někdo další problém podobného charakteru ?

    Attachments:
    1. P1170899a
    #131

    Amira

    Dobrý den, Amirka má bříško heboučké. Dnes byla na očkovandě. Ještě za měsíc máme dorazit na tetanus. Dostala se do spárů pana doktora Herčíka známého z TV. Hned jí zkoušel klouby tak jsem zneklidnila. Nic chytrého z něj nevypadlo tak snad to na omak bylo ok. Zmínila jsem, že bychom chtěli čubinku uchovnit tak říkal, že potom se stejně bude rentgenovat. Jinak vážíme 12400g. Pěkné zážitky s pejsky a další úspěchy.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Reply To: Návštěva veterináře
Your information:





<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>