Tagged: 

This topic contains 9 replies, has 5 voices, and was last updated by  Radka 11 years, 7 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #82

    Terka

    Začínáme pozorovat, že Aisha se začíná proměňovat z relativního andílka na pěknou dračici. Brzo připojíme video a fotky, jak u nás na zahradě probíhají boje o barevné kostky, polovinu smetáku i míčky. Kessie se naučila přeskakovat z divokého boje se mnou na relativně jemější hry s mrňousem. Taky jsme byli na prvních procháukách v lese. Jako naprosto nejlepší místo se ukázala paseka se spoustou listí šišek :) Jak jsou jsou na tom vaše zlatíčka??

    #83

    Amira

    Ano, proměna nastala i u nás. Amira je dračice. Koledníkům trhala pentle z hodovaček. Každého uchvátí svou sladkou, chlupatou štěněčí figurou,ale v zápěti ukáže co v ní je. Doma nám okusuje vše co jí příjde do cesty – dvířka od kuchynské linky, stahuje magnetky z lednice, skáče nám do talíře při obědě atd. Jako wc si vybrala kuchyn. Jinak když se nám podaří jí včas vystrčit na zahradu, po vykonání potřeby si suveréně zaštěká, že chce do domečku. Ohrádku u boudy, která měla zajistit bezpečí, přeskočila hned napoprvé. No a když si k tomu přidáte 19 měsíčního kloučka a 6 letého je to na Chocholouška. Tento týden se chystáme na očkovandu a opravdu se moc těšíme až jí budeme moci vzít na procházky a víc jí utaháme.

    #88

    Ales
    Member

    Aisha se s Kessie pěkně sžila a řádí jako černá ruka. Máme pěkná videa : http://www.youtube.com/watch?v=2WeD2bjKmdo, http://www.youtube.com/watch?v=67ERnIumGRA , http://www.youtube.com/watch?v=HlDKFh_-Vyk

    #111

    Amira
    Member

    Videa jsou prima. Budte rádi, že malá má Kesindu. Naše Amča takto drtí nás! Děti i my máme po kalhotách, tričkách díry od toho jak děvče při hře kousne a nepustí. Kluci mají všude kousance, škrábance. Doufám, že je učitelky nebudou brát jako týrané děti. S kočičkou už je to trošku lepší, ale stále tam není harmonický vztah. Klíštáci po ní mašírují jako po dálnici, tak se nám zatím daří je odchytit než se zakousnou. Jinak Amirka je k zulíbání hlavně když spí. Přes noc už se nepočůrá. Nenažranec je velikej, prostě kyselina. I venku sežere co jí padne do tlamy. Již zařazujeme krátké vycházky, ale je to poseroutka. Jízdu autem s bezpečnostním pásem zvládá skvěle i bez blinkání. Nejraději je s námi doma a bohužel cupká dost často po schodech. Nosime jí, ale často nás předběhne. Při dnešní práci na zahradě mi pomohla vyhrabat tak velkou díru, že do ní zapadla, nechtěla však pochopit, že její dílo nemělo s rozměry požadované díry nic společného, tak byl boj. Fotka je z 1. týdne u nás. Aktuální mám ještě ve fotáku tak příště. Pánečkové budte trpěliví a pejsánci zdraví.

    Attachments:
    1. IMG_0232
    #113

    Amira
    Member

    kuk, ještě jedna.

    Attachments:
    1. IMG_0228
    #117

    Ales
    Member

    Děkujeme za krásný příspěvek. A jak to kluci berou ? Naše děti, když byly malé, vyrůstaly s naší předchozí fenkou, Ditou. I ony přicházely potrhané, mnohdy i poškrábané, ale na trhance byly hrdé. Doufáme, že to Vaši kluci berou podobně. My jsme využili dnešního teplého počasí a poprvé pustili na procházce Aishu do rybníka. Ona by tam sice vlezla už před měsícem, když totiž vidí Kessie, chce hned za ní. Tak dnes si to užila v plné parádě a plavala jako ryba. Dokonce skočila metrového placáka tak, že si potopila i hlavu a z toho byla tak překvapená, že mazala ihned na břeh. Přiládáme fotku mokrofotku. Jinak to, že máme Kessie, je skutečně výhoda, protože malá se vybije s ní. Ovšem drbat neumí, to zůstává na nás.

    Attachments:
    1. P1170916a
    #119

    Ales
    Member

    Krásné fotky Amiry, můžete jich vložit k příspěvku asi 5, použitím „Add another file“. Velikost je omezená na 1024 kB. Jo a jak jste ji odnaučili čůrat doma ? Ta naše nám vytrvale čůrá v kotelně a je jí úplně jedno, že má vedle bednu s bentonitem.

    #120

    SvobodaV
    Member

    Naše Amy ( Alisha ) také stále čůrá doma, sice na plenu, na kterou se naučila chodit. Kakat se naučila už jen venku, ale ikdyž se venku vykaká a vyčúrá tak po příchodu domů ihned ještě ze sebe trošku vycandá na plenu:-) Asi aby si to tady označkovala. ˇASkrábance a kousance už neřešíme, je to součást našeho každodenního života:-)

    Attachments:
    1. DSC_0625
    #126

    Amira
    Member

    Šestiletý Fanoušek jí rád rozdráždí, ale pak se před ní schovává na židli. Zdendík 20 měsíční se rád tulí, ale ona ho vždy kousne do ucha nebo ho strčí. Nosí a krade mu hračky a on pláče. Chce si s ním hrát. Čúrání přišlo samo, možná, že k tomu pomohlo to, že jsme jí po dvou hodinách nosili ven. Někdy však přes den když jí přinesu z venku udělá hned louži v kuchyni. Plavčo muselo být super. Také máme v plánu vyrazit k vodě, ale je to vše na cestu autem. Zkouším vložit aktuální foto.

    Attachments:
    1. IMG_0130
    2. IMG_0133
    3. IMG_0145
    #132

    Radka
    Member

    Zdravíme všechny sourozence Arvinka,
    Arvinek má boudu na terase, ale zatím se mu v ní nechce bydlet, proto obdivujeme Argieho, že čeká ve svém výběhu. Náš Arvík poslouchá na povel sedni, baví ho aportovat a rád okusuje právě rozkvetlé květiny, zejména tulipány vzácného původu :-) Zde připojujeme fotky našeho rošťáka

    Attachments:
    1. P1090416
    2. P1090419
    3. P1090497
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Reply To: Hry a proměny
Your information:





<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>